Лазерно Шоу за събития

Ние от Boriana Dance & Entertainment не спираме да творим и да създаваме изкуство, с което да забавляваме публиката. Най-новото творение – лазерното ни танцово шоу е вече тук! Спиращ дъха светлинен спектакъл с лазерни ефекти, синхронизирани с музика и танц. Предлагаме хореографирано танцово лазерно шоу, лазерно шоу само по себе си, лазерни ефекти за Вашата сцена, събитие, перформанс или сватба. Вижте също така Вашето лого с лазерна прожекция. Очаквайте скоро материали за разновидностите на нашето танцово шоу с лазери – комбинаци с UV, LED и огнени хореографии.

Както всяка наша шоу програма така и лазерното шоу се изготвя ексклузивно за всяко събитие. Броят танцьори варира според Вашите изисквания и възможностите на пространството. Продължителността, типа музика, сценичните костюми се определят от тематиката на съответното събитие. А за нас няма ограничения. От класическа музика до рок парчета, ние сме готови да влезем във всяка една роля!

Предлагаме и възможност за лазерни ефекти като добавка към отличителните ни представления: светлинно шоу и огнено шоу

Лазерно шоу – акт със светлинен тетраедър

 

Изпълнение със светлинен тетраедър в синхрон с лазерно шоу – потопете се в чусвтвото за различна реалност! Игра с динамика, баланс и артистизъм.

Светлинно шоу с лазерни ефекти

 

Хореография от класическото ни светлинно шоу комбинирана с лазерни ефекти. Броят изпълнители и продължителността могат да варирт според Вашите изисквания. Шоуто може да бъде адаптирано както за голма сцена, така и за дансинг или по-малки пространства. Подходящо е за фирмени събития, гала вечери, концерти, специални поводи.

Нашата нова техника

 

Демо видео на първите ни експерименти с новите лазери! Очаквайте скоро още материали от участия на различни сцени и събития.

 

Имате нестандартна идея за шоу?

С богато въображение и идеи нашият екип ще планира специално за Вашето събитие индивидуално и ново шоу!

Можете да видите още материали от събития, на които сме участвали на нашата Facebook страница.

Свържете се с нас за Вашето следващо събитие.