Ориенталска магия завладя сцената на популярното телевизионно предаване “И аз го мога” по Nova TV!

Актрисата Елен Колева и шоуменът Иван Звездев бяха изправени един срещу друг в неумолима танцова битка…под ориенталски ритми! Те трябваше да впечатлят на зрителите в ефира на Nova TV със своите новопридобити танцови умения. Двубоят изпращаше победителя право към финал в предаването.

За нелеката задача да подготви за седмица участниците бе избрана Боряна Димитрова – главен преподавател, хореограф и основател на школа за ориенталски танци Сараб. В краткото време, с което са разполагали по регламент, и двамата участници се справиха повече от впечатляващо с предизвикателството. Боряна беше подготвила женствена хореография за Елен Колева, благодарение на която актрисата събра не само погледите на публиката, но дори изпълнението бе обявено за “най-доброто за вечерта” от Елена Петрова, част от журито. Иван Звездев не се остави да бъде победен лесно и влезе в настроението на мъжкия арабски танц с пръчка, който Боряна бе подбрала за него. В края на вечерта, Елен победи с 2 гласа срещу 1 за Иван.

Видео на невероятното изпълнение на тяхната менторка, Боряна Димитрова, от първата нейна поява в предаването може да гледате тук:

Други медии за шоуто на 8 Април, 2015:
http://www.standartnews.com/kultura-kino_tv/simona_peycheva__bezapelatsionen_pobeditel_v_i_az_go_moga-280144.html
https://www.avtora.com/i-az-go-moga-2015-ivan-zvezdev-predstavi-orientalski-tanc-simona-peicheva-s-pobeda

Повече информация за нашите шоупрограми може да намерите тук – belly dance шоу, огнено шоу и светлинно шоу!