Title Image

Огън и бели денс за клипа на Никос Вертис

Огън и бели денс за клипа на Никос Вертис

С огнено шоу и ориенталски танци участвахме в заснемането на „Allaxa“ (Άλλαξα), поредният хит на гръцкия изпълнител – Никос Вертис.

Песента и видеото към нея бяха пуснати за пръв път в YouTube през август 2019. Случайно или не, по същото време нашият екип беше не другаде, а точно в Гърция и нямахме търпение да видим крайния резултат. Режисьор на клипа е Людмил Иларионов – Люси.

С излизането на видеото, най-сетне можехме да публикуваме и задкулисни снимки от участието ни, които преди това си пазехме, за да остане изненада тематиката и визията на клипа. Имахме невероятна възможност да представим огнено шоу, и ориенталски танци, хореографирани от Боряна Димитрова.

Парчето е вдъхновено от ориенталската музика и естетика, но с гръцко звучене, а клипът ни пренася в приказна арабска обстановка с много танци, огън и музика. Освен в кадрите с бели денс и огън, ще ни откриете и като някои от героите в сюжета, ако се загледате внимателно. Тук и в края на публикацията сме ви оставили песента, насладете се на красивите кадри и, разбира се, на невероятния Никос Вертис.

Към момента на публикуване на този текст, видеото има над 4 милиона гледания в YouTube!

„Allaxa“ на гръцки ознава „промених се“. Текстът на песента е романтичен и разказва за огнена любов, каквато отразява и клипът.

Άλλαξα κι έχω γίνει,φωτιά απ’ τη φωτιά σου

Άλλαξα κι έχουν γίνει, σώμα καρδιά δικά σου

Промених се и в огън от огъня ти се превърнах,

промених се и тялото, сърцето ми са твои.