Огненото ни шоу далеч не е само пламъци

Огненото ни шоу е вълнуващо допълнение към всяко събитие. От плажно фирмено парти, сватба или празненство на закрито, до сцените на многобройни фестивали – екипът ни е готов да разпали искрите във всяка публика!

Солови и дуо изпълнения с пламтяща корона, групови хореографии с огнени ветрила, факли, пой, огнени мечове и пироефекти в изпъненията. Могат да бъдат включени огнени надписи или голямо огнено сърце. Екипът ни е напълно подготвен за всяко събитие, дори на закрито (при подходящи условия на пространството).

Музиката на шоуто може да е всякаква според Вашите предпочитания и тематиката на събитието. Костюмите на изпълнителите също се съобразват с концепцията за вечерта.
Винаги иновативно и оригинално, нашето огнено шоу не престава да се разраства дори след многобройни участия на български и чуждестранни сцени.

Огнено шоу

Танц и пламъци се преплитат в огненото шоу на Boriana Dance & Entertainment! Нашето промо видео.

Огнено шоу за фирмено събитие

Моменти от огнения ни спектакъл в Nu Boyana Film Studios, който създадохме специално за страхотно фирмено събитие! Темата на вечерта е филмовата продукция Hellboy. Вижте триото Боряна, Лилия и Николай на огнената арена. Това е и първото ни представление с новата ни двойка огнени мечове!

Нашият екип в клипа на Никос Вертис – Allaxa

За нас беше чест да участваме в този невероятен проект! Горящи корони, ветрила, пироефекти и баланс със сабя. Вижте част от огненото ни шоу с арабски визии.

Участие в Sofia Live Club

Спиращото дъха изпълнение на Николай с огнен пой на въздействащата музика на “Тъпани и гайди” в Sofia Live Club.

 

Имате нестандартна идея за шоу?

С богато въображение и идеи нашият екип ще планира специално за Вашето събитие индивидуално и ново шоу!

Можете да видите още материали от събития, на които сме участвали на нашата Facebook страница.

Свържете се с нас за Вашето следващо събитие.