Erianor Events & Experiences –
организация на събития и концептуални изживявания

Erianor Events & Experiences е компания за организация на събития и концептуални изживявания, които пленяват всички сетива и могат да ви отведат извън границите на обичайното! Специализираме в създаването и цялостното планиране и организиране на уникални, артистични и приказни събития от всякакъв характер, включително бутикови празненства, спектакли, тийм билдинги и фирмени поводи, шоу програми и лични мероприятия като рождени дни, сватби, юбилеи.

Event
Event

Erianor Events & Experiences е авторски проект на Натали Павлова – създател на компанията и бранда със солиден опит в ивент мениджмънта. Erianor е и нейният артистичен псевдоним, зад който стои богато портфолио от успешно реализирани проекти, дълбок интерес към фентъзи жанра, митове, легенди и пленителни епохи.

Erianor Events & Experiences се ангажира с всеки един детайл и етап от дейностите по провеждане и организация на събития – от изготвяне на инвидуална концепция, съобразена с вашата визия и желания, през кулинарни предложения и декорация, до сценична част. Колаборира активно с Boriana Dance & Entertainment, като Боряна Димитрова е участвала като гост-изпълнител във всички концептуални събития на Erianor, проведени до момента, въплъщавайки дръзки и изящни роли. Обединявайки въображението си, създават заедно Dark Fantasy Show – един от най-магичните огнени спектакли, представяни до момента на софийска сцена.

Event
Event

Сътрудничим си с най-добрите творци и изпълнители, за да гарантираме специална услуга по организация на събития във всеки спектър на елегантността и красотата. От идея до изпълнение – Erianor Events & Experiences е ваш партньор с гаранция за професионализъм от началото до края, макар че изживяванията, които създаваме, остават следа в спомените дълго след като са приключили.

Освен поръчки на клиента нашето портфолио до момента включва три авторски събития без аналог на българската сцена – италианския ренесансов бал в Стария Пловдив по мотиви от Commedia dell’Arte, огненото зрелище Dark Fantasy Show на голяма сцена в София и пъстрото пиршество за сетивата „Бохемска Феерия: Магията на Табора през вековете“.

Освен сценична програма, събитията предлагат цялостно потапящо за сетивата изживяване – гурме вечеря, изтънчени напитки, тематичен дрескод, интерактивни дегустации, интеракция с гостите и провокиране на фантазията им през всеки миг от изживяването. Организация на събития от подобен мащаб може да бъде направена и за вашата компания или личен повод, като Erianor Events & Experiences може да претвори в персонална концепция всяка ваша мечта, изненада за любим човек или просто желание да изпъкнете със запомнящо се, вълнуващо и нестандартно мероприятие.

Работим и извън София.

Обадете ни се сега!

Erianor Events & Experiences е не просто компания за организация на събития – ние сме създатели на магия. Ръководител на нашия екип е въображението, а с него няма граници.