Ергенско парти с провокация и стил

Предстои Ви ергенско парти и търсите оригинални идеи за вечерта? Ако младоженецът е казал „Без стриптизьорки!“ и искате да подарите незабравимо изживяване, поднесено с провокативност и естетика – имаме няколко идеи, които ще ви харесат!

Нашите най-подходящи предложения за ергенско парти

Hollywood кабаре

Кабаретно шоу за ергенско парти

С възможност за различни визии на танцьорките! Холивуд кабаре ще ви пренесе в задимената, чувствена атмосфера на ретро пианобар. Предизвикателно шоу сред пера и бляскави костюми, което може да бъде допълнено и от светещи визии! Светлинното кабаре е най-новото ни допълнение към шоупрограмата – танцьорките са със светещи визии на приглушена светлина.

Белиденс шоу за ергенско парти

Екзотичен полъх, впечатляваща танцова пластика и бляскава визия! Оставете се на танцьорките да ви омаят и пренесат в света на 1001 нощи като истински Шехерезади

Всички наши шоу програми могат да бъдат индивидуализирани специално за ергенското парти, което организирате. Избор на костюми, музика, продължителност и брой танцьорки.

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!