Подарък изненада за сватба

Вярваме, че изкуството провокира емоциите в хората. Ние го създаваме с любов, за да се пренесете в тази магия на красота и естетика, провокация и стил, елегантност и блясък, представени с огромен заряд.

Нестандартни идеи за подарък за сватба

Предлагаме множество оригинални идеи, които ще направят най-специалния ден, още по-специален! Подарете едно различно изживяване за младоженците и гостите на сватбата. Подарете им една незабравима емоция!

Светлинно шоу с имената и снимките на младоженците

Oгнено шоу с огнено сърце

Феерично етно фюжън шоу

Красиви аксесоари за сватбена фотосесия – светещи крила и най-новите ни ангелски крила

От Boriana Dance & Entertainment превръщаме всяка ваша приказка в реалност! Гост сте на предстояща сватба и търсите оригинална идея за изненада? Или търсите подарък за сватба от кумовете? Предлагаме ви разнообразни варианти за един нестандартен, символичен подарък за сватба!

Пламтящо сърце на фона на двама влюбени младоженци, горещо почти колкото любовта във въздуха! Снимките и спомените им от този така специален ден украсени с огнени искри.

Изненадите не спират до тук – в шоуто можем да преплетем светлинни изображения със снимките и имената на младоженците за десетки неповторими кадри и спомени от специалния ден!

Сред светлини и пламъци може да добавите и бляскаво танцово шоу – изненада за младоженците, кумовете или гостите!

Всяка част от нашите представления може да бъде съобразена и координирана с клиента спрямо неговите желания – музика, костюми, продължителност и брой участници.

Отзиви на тези, които ни се довериха

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!