Запомнящо се фирмено парти

Вярваме, че изкуството провокира емоциите в хората. Ние го създаваме с любов, за да се пренесете в тази магия на красота и естетика, провокация и стил, елегантност и блясък, представени с огромен заряд. Нашите шоу програми са авторски и разпознаваеми.

Ние помагаме на организаторите да превърнат събитията си в незабравими преживявания.

„Уау!“ е реакцията на публиките ни, щом излезем на сцената. Чуват се възгласи , гостите снимат с телефоните си и споделят с приятели на какво интересно събитие са били. Изкуството разчупва работната атмосфера, създава оживление и нови теми за разговор.

Ползи за гостите на партито:

Едно различно преживяване и запомняща се вечер

Оживление и споделени теми за разговор

Интерактивна програма

Ползи за организаторите:

Изцяло индивидуализирана програма

Включване на фирмено лого като светлинен ефект в танца. В кулминацията на музиката светлината ще засияе с Вашето фирмено лого или послание.

Лесно сътрудничество за организацията

Гъвкаво изготвяне на варианти

Предлагаме Ви безплатна консултация с Боряна Димитрова

Нашия главен хореограф и режисьор. Тя ще изслуша внимателно какви са целите на Вашето събитие и ще Ви предложи най-подходящите варианти на представленията за Вашите нужди. Дайте ни пространство и ние ще го изпълним със зрелищно изкуство, за което гостите дълго ще говорят!

Чудите се как да направите фирменото си парти различно и интересно? Предлагаме ви забавление за гостите с много естетика. Програмите ни са изцяло авторски и индивидуализирани спрямо нуждите и желанията на клиента – музика, костюми, брой изпълнители. Нашето участие в събитието Ви може да бъде като цялостна програма, съставена от различни сценични актове – танцови, певчески и други. Можете да ни ангажирате и като кратка изненада за атрактивно откриване или закриване на вечерта.

Включете и Вашето фирмено лого в представлението!

Със специален уред за светлинно шоу многобройни зрелищни изображения се сменят в пространството около изпълнителите. В най- кулминационната част от музиката светлината засиява с вашето фирмено лого, послание, текст или друго изображение по Ваш избор. Това изпълнение може да бъде част от всяка една наша шоу програма.

С добавяне на интерактивност се постига още по-силен ефект от представлението на сцена. Възможностите са различни при отделните видове шоу програми.

С разнообразния ни реквизит и типове шоу програми сме напълно подготвени за най-различни събития – от плажно парти, през парти в клуб до изискани балове. Ако организирате тематична вечер, ние ще се впишем във всяка тематика, особено свързана със светлини, приказност, класика, цветове, ретро излъчване или приказка от 1001 нощ.

Партнираме с изявени артисти и от други сфери на изкуството. С удоволствие ще навлезем в подробности за да разберем повече за нуждите на Вашето събитие. Дайте ни пространство и ние ще го изпълним със зрелищно изкуство, за което гостите дълго ще говорят! Свържете се с нас!

Цвети Василева

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!