Тиймбилдинг

Талантите на Вашите служители в едно красиво тиймбилдинг представление.

Търсите уникалната идея за тиймбилдинг? Предлагаме да включим талантите на служителите във Вашата фирма в едно красиво представление заедно с нашите професионални изпълнители, които ще им партнират. Светлинното ни шоу е особено подходящо за тази цел – спиращи дъха светлинни ефекти ще дадат най-добрата възможност на служителите Ви да бляснат!

Нашата оригинална тиймбилдинг идея е свързана отново с най-силната ни страна – да създаваме изкуство. С дългогодишния си опит в преподаване на танци на напълно начинаещи сме се убедили, че всеки има силни страни и таланти, които с правилен подход могат да бъдат разгърнати. Опитът ни в хореографиране и режисиране на постановки за професионалисти и непрофесионалисти е ключов за създаването на уникално представление.

Ако, например, служител от фирмата свири на китара, той може да бъде поставен в светлината на прожекторите. Светлинни елементи ще бъдат вплетени в облеклото му, а покрай него ще танцува феерична група от дами със светещи крила. Тяхната лесна и ефектна хореография ще бъде научена в забавен уъркшоп в рамките на същия ден от тиймбилдинг програмата.

Друг служител пък има талант свързан с бойно изкуство? Като част от цялото представление, на сцената можем да разиграем театрален сюжет с доза адреналин.

Певческият талант на Ваша колежка отново може да бъде придружен от запомняща се комбинация от светлинни костюми и лесно усвоима, красива хореография.

За колегите, които се определят като „дърво“, също има множество подходящи роли и идеи. За нас ще е удоволствие да навлезем в подробности и заедно да създадем забавен тиймбилдинг ден с уъркшопи и да представим красива гала вечер, изтъкана от всичко сътворено през деня. Но нека не разкриваме повече тук. Свържете се с нас!

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!