Wellness Week

Живот в хармония с работа и личен живот

Целта на wellness week е да стимулира здравословно поведение в служителите на компанията. Хората със здравословни навици са често асоциирани с по-висока работна продуктивност и качество на живот. Често думата „здравословно“ бива свързвана с нещо скучно или прекалено ангажиращо. Вашата компания може да стимулира служителите си и да им покаже, че здравословното може да бъде и забавно.

В ежедневието си постоянно трябва да балансираме работа и личен живот, което често води до стрес и нездравословни практики. Хармонията в живота може да бъде възстановена с изграждане на лесни навици, които да обърнат фокуса и съзнанието ни към физическото и психическото здраве. Служителите Ви ще открият нови приятни дейности, които могат да се окажат ключови за благосъстоянието им.

Дейности, които предлагаме като част от wellness week са:

Танцови занимания

Спортни занимания

Бойни изкуства

Уъркшопи, свързани с рисуване

Беседи и семинари на психологически теми: Управление на времето и приоритети, Създаване и промяна на навици, Минимализъм и разчистване на ежедневието

Беседи и семинари, свързани със здравословно хранене

Офис масажи

Имате идеи за други wellness week активности? С удоволствие ще съдействаме за контакт с изявени специалисти и от други сфери.

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своят Wellness week сега!
Обадете ни се!