Оригинални идеи за рожден ден

Вярваме, че изкуството провокира емоциите в хората. Ние го създаваме с любов, за да се пренесете в тази магия на красота и естетика, провокация и стил, елегантност и блясък, представени с огромен заряд.

Ние помагаме на организаторите да осигурят на своите гости едно различно и незабравимо преживяване. Нашите шоу програми са авторски и разпознаваеми.

Огнено шоу подарък за рожден ден

„Уау!“ е реакцията на публиката ни когато излезем на сцена. Чуват се възгласи , гостите снимат с телефоните си и споделят с приятелите си на какво интересно събитие се намират. Така осигурявате на Вашите гости едно различно и запомнящо се преживяване.

Ползите за Вас организаторите:

Изцяло индивидуализирана програма

Включване на името на рожденика, снимки, поздрав като светлинен ефект в танца. В най-кулминационната част от музиката светлината засиява с Вашите лични послания.

Лесно сътрудничество за организацията

Гъвкаво изготвяне на варианти

Предлагаме ви безплатна консултация с Боряна Димитрова – нашия главен хореограф и режисьор. Тя ще изслуша внимателно идеята Ви и ще предложи най-подходящите Вас варианти на представленията.

Дайте ни пространство и ние ще го изпълним със зрелищно изкуство, за което гостите дълго ще говорят!

Подарък за рожден ден

Предлагаме Ви множество уникални идеи за рожден ден!

Идеи, които ще направят празника, още по-специален! Богат избор от танцови програми за рожден ден или юбилей, които ще омаят гостите Ви!

Всяка част от нашите представления може да бъде съобразена и координирана с клиента спрямо неговите желания – музика, костюми, продължителност и брой участници.

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!