Оригинални идеи за сватба

Вярваме, че изкуството провокира емоциите в хората. Ние го създаваме с любов, за да се пренесете в тази магия на красота и естетика, провокация и стил, елегантност и блясък, представени с огромен заряд.

Ние помагаме на младоженците да осигурят на своите гости едно различно и незабравимо преживяване.Нашите шоу програми са авторски и разпознаваеми.

„Уау!“ е реакцията на публиката ни когато излезем на сцена. Чуват се възгласи , гостите снимат с телефоните си и споделят с приятелите си на какво интересно събитие се намират. Така осигурявате на Вашите гости едно различно и запомнящо се преживяване.

Ползите за Вас младоженците:

Изцяло индивидуализирана програма

Включване на имената на младоженците, снимки, дата или текст като светлинен ефект в танца. В най-кулминационната част от музиката светлината засиява

Лесно сътрудничество за организацията

Гъвкаво изготвяне на варианти

Предлагаме ви безплатна консултация с Боряна Димитрова – нашия главен хореограф и режисьор. Тя ще изслуша внимателно идеята Ви и ще предложи най-подходящите Вас варианти на представленията.

Дайте ни пространство и ние ще го изпълним със зрелищно изкуство, за което гостите дълго ще говорят!

Предлагаме Ви множество уникални сватбени идеи!

Идеи, които ще направят най-специалния ден, още по-специален! Богат избор от танцови програми за сватба, изненади за сватба и оригинални идеи, които ще омаят гостите Ви!

Отзиви на някои от младоженците, които ни се довериха

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!