Етно фюжън шоу за сватба

Неповторимото ни етно фюжън шоу ще пренесе гостите на сватбата в магичния свят на българския фолклор, предаден по нов, приказен начин! Танцова програма за сватба с модерен полъх и феерични копринени аксесоари, вдъхновена от българския фолклор. Внесете магия и красота в сватбената си програма!

Оставете на нас да омаем гостите с разпознаваеми фолклорни елементи в музиката и костюмите, нежни копринени аксесоари, оригинални хореографии върху модерни ремикси с фолклорни елементи и неповторима магична атмосфера. Има възможност за добавяне на огнено или светлинно изпълнение към танцовата програма за сватба. Всичко изброено прави етно фюжън шоуто ни незабравимо изживяване, подходящо за всяка сватба!

Нашето етно фюжън шоу може да бъде допълнено и от танцова програма на български народен ансамбъл за истински фолклорен празник на сетивата! Работим с професионален ансамбъл с множество участия и събития зад гърба си.

Етно шоуто може да бъде комбинирано с всяка една от другите ни шоупрограми! Препоръчваме в комбинация с огнено шоу и светлинно шоу.

Уникална идея за програма за сватба

В танцовата програма за сватба можем да преплетем светлинни изображения с Вашите снимки и имена. Благодарение на специалния ни светлинен уред можем да изобразим във въздуха около изпълнителя многобройни спиращи дъха картини. Можем да изпишем имената на младоженците, специален поздрав, да включим снимки на младоженците или картини по избор. Изпълнението ще остави дълготрайни спомени, които може да запечатате в десетки магични кадри от сватбата си!

Галерия

Вижте още кадри от
нашето етно шоу

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Шоуто може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!