Огнено шоу за сватба

От Boriana Dance & Entertainment превръщаме всяка ваша приказка в реалност! Неповторимо пламенно изживяване за най-специалния ден в съвместния живот на двама влюбени – огнено шоу за сватба.

Огнено сърце – горещо, почти колкото любовта във въздуха!

Уникална атмосфера за сватба! Младоженците могат заедно да споделят миг на близост като го запалят (с насоките и помощта на екипа ни), да изтанцуват своя танц пред него, както и да запечатат спомените си от деня в непотворими снимки, украсени с огнените искри на любовта! Всичко това на фона на тяхна любима песен.

огнено сърце

Запознайте се с най- изявените ни огнени имена!

Огненият магьосник на екипа, Ники!

Някои изпълнения те завладяват от самото начало и дълго след края им все още си хипнотизиран – представяме ви огненият магьосник на екипа, Ники! Той с лекота постига тази толкова рядка комбинация между зашеметяваща техника с огнен пой и стаф, въздействащ контакт с публиката и контрол над елемента „огън“. Абсолютно изживяване! Вижте примерен вариант на огненото ни шоу за сватба с огнен пой, стаф, светлинни изображения и огнено сърце във видеото.

Огън-момичето на екипа, Лили!

Огнена корона озарява лицето ѝ, а в ръцете си държи пламъци – на сцената излиза огън-момичето на екипа, Лили! Впуснете се в магнетичен танц с огъня с нейното изпълнение с огнени ветрила, професионална танцова техника и незабравимо присъствие!

Огнено шоу подарък за рожден ден
Огнено шоу подарък за рожден ден

Изцяло индивидуализирано огнено шоу за сватба

Всяко огнено шоу се съставя специално за конкретната сватба. Според вашето желание могат да участват повече огнени артисти за постигане на по – мащабна огнена картина. И в тези случай фокусът остава върху майсторството на изпълнението на всеки един артист. Музиката ще подберем заедно за да пасва изцяло на вашите предпочитания.

Светлинно шоу с имената и снимките на младоженците

Ефектна добавка към огненото шоу е включване на светлинно изпълнение. Благодарение на специалния ни светлинен уред изобразяваме във въздуха многобройни спиращи дъха картини, можем да изпишем имената ви, поздрав, да включим ваши снимки или картини по избор. Вижте демонстрация на това изпълнение във видеото ни „Светлинно шоу за сватба“ или в изпълнението на Ники, представено на тази страница.

огнено шоу за сватба

Свържете се с нас!

С удоволствие ще изслушаме внимателно какви са вашите предпочитания и какви са възможностите на локацията. Ще ви предложим най-подходящите варианти на представленията за вашите нужди. Дайте ни пространство и ние ще го изпълним със зрелищно изкуство, за което гостите дълго ще говорят!

Още наши огнени изяви можете да видите на страницата ни „Огнено шоу

Галерия

Вижте още кадри от
нашето огнено шоу

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Огненото шоу може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!