Подарък изненада за моминско парти

Предстои Ви моминско парти и търсите оригинални идеи за събитието? Подарете незабравимо изживяване на бъдещата булка и гостите на партито с нашите предложения за изненади, игри и шоупрограми за моминско парти!

Игри за незабравимо моминско парти

За деня на моминското парти можем предлагаме забавен танцов урок, насочен към женственост и съблазнителност! Урок по еротични танци, бурлеска или белиденс – не е нужен предишен танцов опит на гостите и булката. За всеки урок имаме игри и аксесоари, с които се получава страхотно забавление! Направете булката и момичетата от партито ориенталски принцеси или звезди от „Мулен Руж“ с един забавен танцов урок.

Изненада за моминско парти – светлинно шоу или огнено шоу!

Подарете тръпката от огъня или магията на светлинното шоу в оригинална изненада. Със светлина във въздуха ще изобразим множество спиращи дъха картини, а в кулминационния момент от музиката се появяват снимки на булката, поздрав, нейното име…

Ще нагорещим обстановката с истински взривоопасна идея за моминско парти – атрактивно огнено шоу с мъж-танцьор! Разпалете страстите с впечатляваща огнена техника, гореща визия и пластична танцова техника, всичко това, поднесено предизвикателно и с естетика!

Изненада за булката и младоженеца

Красива изненада за младоженците в сватбения ден е огнено сърце, което те да запалят заедно на фона на тяхна любима музика. Подарете им един вълшебен момент с огненото ни сърце, горещо почти колкото любовта!

Всички наши шоу програми могат да бъдат индивидуализирани специално за моминското парти, което организирате. Мъже или жени танцьори, избор на костюми, музика, продължителност.

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!