Сватбен танц – изненада от булката и шаферките

Най-вълнуващата изненада в сватбените тържества!

Светлините изгасват, гостите затаяват дъх – на сцената се появяват танцьорки, обгърнати от светлина. Най-бляскавата сред тях приближава, а гостите я разпознават и избухват в овации, каквито не сме чували на никоя друга сцена. Това е булката! В уникална танцова изненада поздравява гостите си и оставя траен отпечатък в спомените на всички присъстващи!

Сватбен танц изненада? Да, всеки го може!

Сватбен танц – изненада от булката! Това е най-новата тенденция в сватбените тържества, която поставихме. Не е нужна предишна танцова подготовка, за да поднесете тази изненада на гостите и на Вашата сватба. Преподавателите от Boriana Dance & Entertainment имат дългогодишен опит в обучението на напълно начинаещи. Те намират силните страни на всеки и създават индивидуална и ефектна танцова хореография, независимо от предишната Ви подготовка!

Насладете се на кадри от изпълненията на някои от прекрасните булки, които ни се довериха!

На ваше разположение са всичките ни танцови аксесоари и богат реквизит – ефектни пера, крила във всякакви цветове, както и светещи, също и ангелски крила. Музиката може да бъде във всякакъв стил, ако не сте сигурни каква да изберете – ние с готовност ще обсъдим идеята и ще ви помогнем да направите най-добрият избор за Вашата сватба! Вашият уникален сватбен танц може да е солово изпълнение, заедно с нашия екип или дори с шаферките! Възможностите са безкрайни!

Прекрасната булка Габриела танцува заедно с шаферките и кумата си като изненада към младоженеца и гостите. Подготвихме заедно тази ефектна хореография само за една репетиция! Музиката е по избор на булката, хореографията от Боряна Димитрова и красивите крила от нашия реквизит.

Други изненади и шоупрограми за сватба, които предлагаме са:

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!