Светлинно шоу за сватба

Осигурете на Вашите гости различно и интересно преживяване. Предлагаме ви забавление за гостите с много естетика. Програмите ни са изцяло авторски и индивидуализирани спрямо нуждите и желанията на клиента – времетраене, музика, костюми, брой изпълнители.

Сватбата е специален и магичен ден, направете го наистина незабравим със спиращо дъха светлинно шоу за сватба! Предлагаме Ви едно различно преживяване, което ще се помни дълго – танцова програма за сватба със светлинни ефекти и аксесоари.

Light Show
Light Show

За шоупрограмата са характерни балетните елементи, пластична танцова техника и динамиката на инструментите ни за светлинно шоу. Със своята изисканост и нежна красота, светлинното ни шоу се превърна в хит дори в чужбина – „Класическо светлинно шоу“ изгря в екзотични държави като Бахрейн, Оман и Малдивите, а защо да не освети и сцената на Вашата най-специална вечер!

За Вашата танцова програма за сватба предлагаме
два вида светлинно шоу - "Класическо светлинно шоу" и "Златна светлина.

Класическо светлинно шоу

Златна светлина

Светлинно шоу с имената и снимките на младоженците

Оригинална идея за сватба са светлинните изображения! В танцовата програма за сватба можем да преплетем светлинни изображения с Вашите снимки и имена. Благодарение на специалния ни уред изобразяваме във въздуха покрай изпълнителя на шоуто многобройни спиращи дъха картини, както и можем да изпишем имената на младоженците, специален поздрав, да включим снимки на младоженците или картини по избор. Изпълнението ще остави дълготрайни спомени, които може да запечатате в десетки магични кадри от сватбата си!

Неочаквана изненада

В шоуто може да се включи лесно и булката, както и шаферките! Изненадайте гостите си със запомнящ се светлинен танц – повече информация ще намерите в страницата „Сватбен танц – изненада от булката и шаферките“!

Surprise

Други изненади и шоупрограми за сватба, които предлагаме са:

Галерия

Вижте още кадри от
нашето светлинно шоу

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Светлинното шоу може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!