Тематични вечери

Вярваме, че изкуството провокира емоциите в хората. Ние го създаваме с любов, за да се пренесете в тази магия на красота и естетика, провокация и стил, елегантност и блясък, представени с огромен заряд. Ние помагаме на организаторите да превърнат събитията си в незабравими преживявания.

„Уау!“ е реакцията на публиките ни, щом излезем на сцената. Чуват се възгласи , гостите снимат с телефоните си и споделят с приятели на какво интересно събитие са били.

Бляскава шоупрограма за заведения, казина, хотели и общински събития

Поднесете ново преживяване на гостите на събитието си с незабравима шоупрограма от Boriana Dance & Entertainment! С красота и грация ще се въплътим във всяка тема и роля – елегантна вечер на светлини и UV със светлинното ни шоу, бляскаво „Гетсби парти“ с кабаретно шоу, феерична приказка от 1001 нощ с белиденс шоу, огнено шоу и още безкрайно много варианти, с които ще допълним специалната вечер във вашето заведение.

Ползи за гостите на събитието:

Едно различно преживяване и запомняща се вечер

Оживление и споделени теми за разговор

Интерактивна програма

Снимки и интересни видеа от шоуто за споделяне в социалните мрежи

Ползи за организаторите:

Изцяло индивидуализирана програма

Включване на фирмено лого като светлинен ефект в танца. В кулминацията на музиката светлината ще засияе с вашето фирмено лого или послание към гостите.

Лесно сътрудничество за организацията

Гъвкаво изготвяне на варианти

Популяризиране на заведението

Изцяло индивидуализирана програма според Вашите нужди

Чудите се как да направите вечерта истински различна и интересна? Предлагаме ви забавление за гостите с много естетика, професионални танцьори и впечатляващи аксесоари. Шоупрограмите ни са авторски и изцяло индивидуализирани спрямо нуждите и желанията на клиента – музика, костюми, както и брой изпълнители, и продължителност.

Включете и Вашето фирмено лого в представлението!

Със специален уред за светлинно шоу многобройни зрелищни изображения се сменят в пространството около изпълнителите. В кулминационната част от музиката светлината засиява с вашето фирмено лого, послание, текст или друго изображение по Ваш избор. Това изпълнение може да бъде част от всяка една наша шоу програма.

Предлагаме ви безплатна консултация с Боряна Димитрова – нашия главен хореограф и режисьор. Тя ще изслуша внимателно какви са целите на Вашето събитие и ще Ви предложи най-подходящите варианти на представленията за Вашите нужди. Дайте ни пространство и ние ще го изпълним със зрелищно изкуство, за което гостите дълго ще говорят!

Шоупрограма за общински събития

Впечатляваща шоупрограма за общински събития – дайте ни пространство и ще го изпълним с изкуство, спиращо дъха, за да стане празникът истински незабравим! Особено подходящи за общински събития (на големи и малки сцени, както и на открито) са светлинно шоу и огнено шоу. Пътуваме из цяла България, празнували сме заедно с общините на различни населени места – Нова година със светлинно шоу с музика на живо, първото палене на елхата с магично UV светлинно шоу на открито, ежегодни общински празници с огнено шоу.

Галерия

Вижте още кадри от
нашето шоу

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!