Разгледайте гамата от
всички шоу програми

Вярваме, че изкуството провокира емоциите в хората. Ние го създаваме с любов, за да се пренесете в тази магия на красота и естетика, провокация и стил, елегантност и блясък, представени с огромен заряд.

Светлинно шоу:
Елегантност и грация

Представяме ви нашите светлинни шоу програми в пълен блясък! Разпознаваеми и изцяло авторски с нашия характерен стил – въздействаща комбинация от естетика, грациозна танцова техника и впечатляващи аксесоари за светлинно шоу.

Огнено шоу

Огненото ни шоу е атрактивно допълнение към всяко събитие – горещите, адреналинът и вълнението от танца със стихията ще накарат Вас и гостите Ви да затаите дъх!

Кабаре:
Провокация и стил

Вдъхновени от блясъка на Холивуд, емоцията на
класическите мюзикъли, красотата на Мулен Руж, ние
създадохме за Вас вълнуващо кабаретно шоу. Искате да
предоставите спираща дъха емоция на Вашите гости?

Етно фюжън

Неповторимото ни етно фюжън шоу ще пренесе публиката в магичния свят на българския фолклор, предаден по нов, приказен начин!

Латино

Бляскави костюми, латино ритми, танцова пластика и зашеметяващо шоу! Комбинация от горещи латино танци и изискана класика. Страст и елегантност в цялата палитра на балните танци – от игривите самба и ча-ча-ча, през романтичната румба и огнено пасо добле, до изисканите валсове и страстно танго.

1001 нощ

От изящни солови изпълнения, до динамични групови хореографии – всяка шоупрограма се изготвя индивидуално според вида събитие и нуждите на клиента.

1001 нощ

РОК Фюжън шоу

Танцово шоу с рок музика Ви звучи невъзможно? Нека Ви убедим в обратното! Изненадайте гостите на събитието си, рожденик рок фен или допълнете тематично фирмено събитие с незабравимо рок фюжън шоу! Уникална изненада за феновете на рок музиката!

Музика на живо

Подсигурете на себе си и гостите си вълнуващо музикално пътешествие, като се доверите на Нели и Рентън. Можете да ги ангажирате за самостоятелни музикални изпълнения или в комбинация с нашето светлинно шоу, изпълнено под техен музикален съпровод с красиви светлинни костюми!

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!