„1001 нощ“ – белиденс шоу

Красота, хармония, женственост

бели денс шоу програма

От изящни солови изпълнения, до динамични групови хореографии – всяка шоупрограма се изготвя индивидуално според вида събитие и нуждите на клиента. Музикалният избор се съобразява изцяло с Вашите предпочитания: репертоар от обичани комерсиални парчета с лек ориенталски полъх, нежни инструментали или характерна музика за автентични белиденс изпълнения.

Ангажирайте белиденс шоу програма с нашите професионални изпълнители! Отправете запитване за ексклузивно участие на Боряна Димитрова във Вашето шоу!

Зад завладяващото белиденс шоу стои екип от изпълнители, участвали в множество събития и фестивали в България и в чужбина. Сред държавите, в които сме представяли нашето шоу, са Гърция, Чехия, Македония, Австрия, Бахрейн, Оман, Малдивите и други. Изпълнителите ни са финалисти и медалисти от престижни международни танцови конкурси, а белиденс шоуто ни е било част и от телевизионни предавания като „И аз го мога“, „България търси талант“, „На Кафе“ и много други.

Индивидуално белиденс шоу

От изящни солови изпълнения, до динамични групови хореографии – всяка шоупрограма се изготвя индивидуално според вида събитие и нуждите на клиента. Музикалният избор се съобразява изцяло с Вашите предпочитания – обичани комерсиални парчета с лек ориенталски полъх, нежни инструментали или характерна музика за автентични белиденс изпълнения.

Светлинно белиденс шоу

Оригинална идея, която ще накара гостите ви да затаят дъх, са светлинните изображения – фирмено лого, поздрав, имена и снимки на младоженците или други изображения по идея на клиента ще танцуват като светлинен ефект около изпълнителя на шоуто! Добавете този ефект към шоуто „1001 нощ“ Вижте материали за него в страницата ни „Класическо светлинно шоу“

бели денс светлинно шоу

Боряна Димитрова – шоу на преподавателите на международния фестивал по ориенталски танци „Cairo By Night” 2022г

Боряна, Лилия, Силвия и Ася с белиденс огнено шоу в клип на Никос Вертис

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Шоуто може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!