Етно шоу

Магията на българския фолклор оживява с ново вдъхновение

Неповторимото ни етно фюжън шоу ще пренесе публиката в магичния свят на българския фолклор, предаден по нов, приказен начин! Вдъхновени от фолклорната музика и костюми, създадохме нашето етно шоу – фюжън (англ. комбинация) между традиционни български елементи в костюмите, съвременни песни и ремикси с фолклорни инструменти и феерични копринени аксесоари.

Етно шоу

Нашето етно фюжън шоу може да бъде допълнено и от танцова програма на български народен ансамбъл за истински фолклорен празник на сетивата! Работим с професионален ансамбъл с множество участия и събития зад гърба си.

Фолклорни вокали и инструменти, съпроводени от съвременни мелодии, и модерни ремикси с етно мотиви. Нежни копринени аксесоари. Оригинални хореографии. Магична атмосфера. Възможност за огнено или светлинно изпълнение като допълнение. Всичко изброено прави етно фюжън шоуто ни незабравимо изживяване!

Етно шоу

Оригинална идея, която ще накара гостите ви да затаят дъх, са светлинните изображения – фирмено лого, поздрав, имена и снимки на младоженците или други изображения по идея на клиента ще танцуват като светлинен ефект около изпълнителя на шоуто! Добавете този ефект към етно шоуто. Вижте материали за него в страницата ни „Лунна светлина“

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Етно фюжън шоуто може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!