Каним ви да пръстъпите в нов свят на очарование и обаяние! С гордост ви представяме нашето най-ново и завладяващо предложение – Бурлеска шоу. Потопете се в невероятно изживяване, което съчетава блясък, комедия, танци и стриптийз – всичко това изпълнено с финес и изтънченост!

В каталогът от разнообразни шоупрограми на Boriana Dance & Entertainment вече присъства и богатия стил на бурлеската – незабравимо танцово изпълнение на живо, което ще ви остави без дъх. Нашето Кабаретно шоу може да бъде изключително добро допълнение към бурлеска изпълнение. Те могат да бъдат комбинирани заедно за по-дълга, вълнуваща шоу програма!

Талантливите ни кабаретни изпълнители ще завладеят сцената, облечени в бляскави костюми и излъчващи харизма, а бурлеска артистът ни умело ще омагьосва и гъделичка любопитството на публиката. Готови ли сте за неповторимо шоу?

Станете свидетел на завладяващото майсторство на нашите изпълнители, докато разпалват вашето въображение и разкриват красотата на танца с всяко тяхно движение!

Пригответе се да бъдете пленени от изключителните талант, грация и неоспорим чар, които ще накарат вашите гости и зрители да искат още!

Галерия

Не се колебайте и се свържете с нас, за да запазите нашето Бурлеска шоу за вашето събитие! Добре дошли в нашия ослепителен и вълнуващ свят и оставете магията на бурлеската да ви пренесе в царство, където фантазията се превръща в реалност.

Добре дошли в Boriana Dance & Entertainment, където мечтите оживяват по най-завладяващия начин!

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Бурлеска шоуто може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нудите ви

Всяка програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!