Hollywood кабаре

Класическият блясък на Холивуд през нашия характерен стил

Приглушени светлини, бляскави рокли, стилни аксесоари – това не е сцена от „Великият Гетсби“, а е кабаретното ни шоу! Пренесете гостите си в разкошния свят на Холивуд с нашата танцова шоу програма. Авторски хореографии, поднесени със стил и магнетично ретро излъчване, различни визии и костюми по избор на клиента – шоуто в стил кабаре е подходящо за всеки тип събитие!

Кабаретното ни шоу може да бъде изпълнено и в комбинация с вокали на живо! За истински холивудско изживяване бляскавите ни хореографии ще оживеят в ритъма на кабарето, съпроводени от впечатляващи вокални изпълнения от прекрасната Цвети Веселинова!.

Ще раздвижим събитието Ви в ритъма на известни песни и разпознаваеми парчета от филми и мюзикъли. Според тематиката на събитието (Гетсби парти, ретро парти, кабаре или друга) музиката може да бъде съобразена и променена. Имаме богат избор от реквизит и костюми, които също биват избирани за конкретния повод – фирмено събитие, тематично парти, рожденни дни и други празненства.

Hollywood кабаре

Галерия

Вижте още кадри от
кабаретното ни шоу

За най-екстравагантните събития! Добавете бурлеска изпълнение към кабаретното шоу! Провокация е елегантност и блясък, за която дълго ще се говори…

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Кабаретното шоу може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!