Музика на живо

Китарно дуо Нели и Рентън

Музиката е в кръвта им. С чар и професионализъм те ще превърнат вашето събитие в незабравимо преживяване, а вие ще впечатлите с избора си на музиканти.

Най-важното за тях е публиката да се забавлява и те знаят как да го постигнат. В репертоара им се крие за всекиго по нещо – поп-рок песни, съвременни песни, евъргрийни и още. Дуото може както да накарат гостите ви изпълнят дансинга, така и да създаде деликатна атмосфера за официална обстановка. През дългогодишния си опит, Нели и Рентън са научили формулата за впечатляващо изпълнение – и могат да я адаптират за всеки повод и публика. Безброй концерти, ресторанти, частни събития, и дори в Камарата на Лордовете в Лондон са били свидетели на майсторските им изпълнения.

Подсигурете на себе си и гостите си вълнуващо музикално пътешествие, като се доверите на Нели и Рентън. Можете да ги ангажирате за самостоятелни музикални изпълнения или в комбинация с нашето светлинно шоу, изпълнено под техен музикален съпровод с красиви светлинни костюми!

Цвети Веселинова

Омагьосващия глас, част от нашето кабаретно шоу!

Цвети Веселинова е българска поп певица, която приема празника на всеки, като свой личен. Цвети дава всичко от себе си, за да допринесе за незабравимите спомени и веселия купон. Освен с позитивно настроение и усмивка, къдрокоската успява да спечели публиката и с разнообразния си репертоар. Решена е да не се ограничава в стилове и жанрове.

Цвети има и богат опит като водеща на събития от различен характер.

Можете да ангажирате Цвети като солово изпълнение или в шоу програма в комбинация със завладяващи хореографии.

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Имате специфична идея за музика на живо?

С помощта на нашия дългогодишен партньор „Музикална агенция К5“
можем да подсигурим още невероятни музикални таланти за Вашето събитие.

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!