Огнено шоу

Огненото ни шоу е атрактивно допълнение към всяко събитие – горещите, адреналинът и вълнението от танца със стихията ще накарат Вас и гостите Ви да затаите дъх!

Огненото ни шоу далеч не е само пламъци

Пламъците заиграват в ръцете на огнените ни артисти в огнено шоу, преплетено със завладяващ танц. Шоуто ни е озарявало множество сцени в страната и в чужбина – Бахрейн, Оман, Малдивите са сред държавите, в които сме представяли авторските си шоупрограми. От фирмено парти, сватба, празненства на открито или закрито, до сцените на многобройни фестивали – екипът ни е готов да разпали искрите във всяка публика!

Огнено шоу

Boriana Dance & Entertainment представя – огън и танц, преплетени в една незабравима комбинация! Промо видеото за нашето огнено шоу е тук!

Огнено шоу за фирмено събитие

Избрани моменти от огнения ни спектакъл в Nu Boyana Film Studios – създаден специално за страхотното им фирмено парти! Темата на вечерта е филмовата продукция „Hellboy“. Вижте триото Боряна, Лилия и Николай на огнената арена, въоръжени с огнени ветрила, пой, корони, както и с най-новите ни зрелищни огнени мечове!

Нашият екип в клипа на Никос Вертис – Allaxa

За нас беше чест да участваме в този невероятен проект! Горящи корони, ветрила, пироефекти и баланс със сабя. Вижте част от огненото ни шоу с арабски визии.

Изпълнение с огнен пой и стаф

Спиращото дъха изпълнение на Николай с огнен пой и стаф на една прекрасна сватба.

Музиката и визиите – по Ваш избор

Огнените изпълнения са на фона на съвременна музика, съобразена със събитието и клиента. Жанрът музика може да бъде всякакъв. Ще подберем най-подходящата музика и визии според тематиката на Вашето събитие. Всяка програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията. Времетраене, брой артисти, костюми и музика се уточняват специфично за всяко събитие.

Оригинално допълнение към огненото шоу е огнен надпис – инициалите на младоженците, име на рожденник или името на фирмата могат да оставят незабравим огнен спомен от празненството!

Огнено сърце – неповторимо пламенно изживяване за младоженците и техните гости. От огненото ни сърце е по-гореща се само любовта!

Огнено шоу за рожден ден

Галерия

Вижте още кадри от
огненото шоу

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Огненото шоу може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнявя на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!