Рок фюжън шоу

Наелектризираща рок музика, преплетена в танцово шоу

Танцово шоу с рок музика Ви звучи невъзможно? Нека Ви убедим в обратното! Изненадайте гостите на събитието си, рожденик рок фен или допълнете тематично фирмено събитие с незабравимо рок фюжън шоу! Уникална изненада за феновете на рок музиката!

Барабаните захващат ритъм, китарата се включва с мелодия, а танцът въплъщава звуците и ги прави видими за публиката – пренесете се в друга рок вселена с рок фюжън шоуто ни! Музикалният ни репертоар включва богат избор от парчета в тежките жанрове – от rock’n’roll до метъл. Спрямо желанието на клиента и събитието ще изберем най-подходящите песни за повода.

Китаристи на живо!

Танцовата шоупрограма може да бъде допълнена и от музика на живо – Нели и Рентън, нашите виртуозни китаристи могат да изпълняват зашеметяващи сола, разпознаваеми рок парчета, които ще оживеят в изпълнението на танцьорката.

рок китарист
Рок фюжън огнено шоу

Рок огнено шоу

Рок шоуто може да бъде комбинирано с всяка една от другите ни шоупрограми! Особено препоръчваме в комбинация с огнено шоу – може да бъде включено и в рок шоуто или да се изпълнява също на рок музика, за истинско рок изживяване.

Светлинно рок шоу с Вашето лого или поздрав

Оригинална идея, която ще накара гостите ви да затаят дъх, са светлинните изображения – фирмено лого, поздрав, имена и снимки на младоженците или други изображения по идея на клиента ще танцуват като светлинен ефект около изпълнителя на шоуто! Добавете този ефект към шоуто „Рок фюжън“. Вижте материали за него в страницата ни „Лунна светлина“.

рок фюжън трайбъл денс

Танцовото шоу е в атрактивния стил трайбъл фюжън, изпълнявано от Лилия Божинова – професионален танцьор и преподавател по трайбъл фюжън. Стилът е характерен с мистичното си излъчване и впечатляваща пластика на тялото, трайбъл фюжън обединява елементи от различни танцови стилове и ги представя по нов, неповторим начин.

Свържете се с нас за да получите най-яката рок изненада!

Галерия

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Шоуто може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!