Лазерно шоу

Незабравимо преживяване сред светлините и неповторимите ефекти на лазерната светлина!

Незабравимо преживяване

Незабравимо преживяване сред светлините и неповторимите ефекти на лазерната светлина! Създайте спираща дъха атмосфера на събитието си със светлинен спектакъл от лъчи сред гостите, в пространството и въздуха над тях. Te се пренасят в една различна реалност, изтъкана от светлинни тунели, лъчи и фигури. Ефектът „течно небе“ (англ. „liquid sky“) е сред най-впечатляващите за всеки гледал лазерното шоу!

Лазерно шоу

Танцово светлинно шоу с лазерни ефекти

Хореография от авторското ни светлинно шоу „Лунна светлина“ в комбинация с лазерни ефекти. Броят изпълнители и продължителността могат да варират според Вашите изисквания. Шоуто може да бъде адаптирано както за голяма сцена, така и за по-малки пространства. Особено подходящо за фирмени събития, гала вечери, концерти и специални поводи.

Ние ще изготвим незабравима шоупрограма за Вашето събитие!

Лазерно шоу – акт със светлинен тетраедър

Изпълнение със светлинен тетраедър в синхрон с нашето лазерно шоу – потопете се в алтернативната ни реалност изтъкана от светлина! Игра на динамика, баланс и артистизъм.

Лазерно шоу

Лазерно шоу

Лазерното шоу включва светлинни ефекти в ритъм и в тон с музиката, дим машини, подчертаващи танца на лъчите във въздуха, и нашият лазерен оператор – магьосникът зад технологията! Лазерните ефекти се движат в ритъма на въздействащи филмови, съвременни и класически композиции – според събитието и желанието на клиента музиката може да бъде променяна.

Шоуто може да бъде забележително откриване на вечерта или да остави траен спомен като финал на Вашето събитие.

Лазерно шоу с танцова хореография

Лазерното шоу може да бъде комбинирано с всяка една от другите ни шоупрограми, особено подходящо е заедно със светлинно шоу – „Лунна светлина“, „Златна светлина“, с огнено шоу или с музикални изпълнители на живо. Спиращо дъха съчетание между лазерни лъчи, танцови движения и силуетите на изпълнителите! Ефектите на лазера допълват по неповторим начин танцовите и музикалните изпълнения, като допринасят за магичната атмосфера на Вашето събитие.

Светлинно шоу с UV техника

Галерия

Вижте още кадри от
лазерното шоу

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Светлинното шоу може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нудите ви

Всяка програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!