Светлинно шоу – елегантност и грация

Лунна светлина - класическото ни светлинно шоу!

Незабравимо изживяване сред светлини и блясък в характерния наш стил – балетни елементи, мелодии на класически композитори, пластична танцова техника в комбинация с динамиката на инструментите ни за светлинно шоу. Със своята изисканост и нежна красота, светлинното ни шоу се превърна в хит дори в чужбина – „Лунна светлина“ изгря в екзотични държави като Бахрейн, Оман и Малдивите! Изключително подходящ избор за фирмени събития, официални вечери, благотворителни събития и сватбени тържества, за които дълго ще се говори.

Светлинно шоу с Вашето лого или поздрав

Оригинална идея, която ще накара гостите ви да затаят дъх, са светлинните изображения – фирмено лого, поздрав, имена и снимки на младоженците като светлинен ефект около изпълнителя! Окото има уникална възможност да възприема светлината, която камерите не могат да пресъздадат. Ефекта наподобява този от снимките – завършени спирали от въздействащи светлинни картини. Във видеото ще видите част от възможностите на нашия светлинен инструмент, но ще трябва да му се насладите на живо за пълния ефект!

За истински неповторим спектакъл на светлината сме създали и комбинация с UV ефекти - допълнение към класическото светлинно шоу!

Искрящи UV ефекти могат да допълнят шоуто и да накарат гостите Ви дълго да оставят гостите удивени! UV шоуто включва светещ в тъмното боди арт, създаден специално за събитието, допълнителен блясък върху костюмите, копринени аксесоари, реагиращи на UV и магична атмосфера. Ние осигуряваме необходимата UV техника.

Елегантността на класическата музика!

Светлинното шоу се изпълнява на класическа музика в съвременни ремикси за едно изискано и красиво преживяване на гостите. По желание на клиента и според тематиката на събитието музиката може да бъде променена.

Светлинното шоу е може да бъде комбинирано с всяка една от другите ни шоупрограми, както и да бъде допълнено UV или лазерни ефекти

Какво казват за нас?

Изключително представяне като част от Коледната програма на компанията ТЕСИ.Съчетанието на танци и светлина предизвика 2 минути овации сред взискателна аудитория от 10 държави - от Русия до Испания

Христо Петров Маркетинг Мениджър TESY

Пластика, класа, стил!

Ники Кънчев телевизионен водещ, шоумен

Boriana Dance & Entertainment са изключително коректни и надеждни партньори за организация на фирмени събития. Стриктно спазват предварително договорените условия и всеки, който се възползва от техните услуги може да разчита, че няма да има изненади в последния момент. Много талантливи и 100% професионалисти, те могат да предложат на клиентите уникални артистични решения за всяко пространство и осветление.

д-р Ина Лозанова Управител, Itiniti Ltd.

Изключителна благодарност, за изящната красота и неповторимата емоция! Изпълнението беше подарък за сватбеното ни тържество и достави приказно изживяване на нас и нашите гости!

Е. Дрезгова

Искам да изразя своята благодарност и възхищение, към прекрасното изпълнение "светленно шоу" на сватбеното тържество на децата ни. Изключително любезно и коректно отношение! Горещо препоръчвам! Благодаря, Боряна!

Анелия Йончева

Горещо препоръчвам да се обърнете към тези невероятни професионалисти от Boriana Dance & Entertainment! Те направиха нашата сватба незабравима. Готови са да откликнат на нуждите на всеки един, както и да се съобразят с нестандартно желание или бюджет. Борянче, бъди все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!

Росен Димитров

Благодаря Ви, че направихте специалния ни ден още по-специален! Докоснахте всички гости на сватбата ни с положителната енергия и настроението, което внесохте! Когато гледаш на живо шоу програмата, се пренасяш в един приказен свят и не искаш тази приказка да свършва...

Гергана Сертова

Представленията на Боряна и нейните момичета, винаги предизвикват фурор и незабравими емоции сред гостите на всяка сватба. Всеки път са изключително ефектни, стилни и красиви и това се забелязва от всеки един гост на тържеството. Музиката и хореографията са съобразени с желанията на клиента и танците са изпълнени с много страст и енергия. Определено бих ги препоръчала на всеки, които иска да изненада гостите на сватбата си и да им подари една незабравима емоция

Биляна Цанева Управител, Сватбена агенция Алегрия”

Огнени, ексцентрични, възпламеняващи и вдъхновяващи! Страхотни професионалисти!

Иво Кръстев ивент мениджър

Адаптивно за всякакви
събития

Светлинното шоу може да се адаптира за тематични събития, с различна музика, както и да се изпълнява на всякакви пространства.

Индивидуално изготвяне
спрямо нуждите ви

Всяка шоу програма се изготвя индивидуално спрямо нуждите на организатора и възможностите на локацията.

Времетраене, брой артисти,
костюми. Ще ви дадем идеи

Ако все още нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие!

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!