Title Image

Светлинно шоу с Intercoiffure Bulgaria в Париж

Светлинно шоу в Париж

Светлинно шоу с Intercoiffure Bulgaria в Париж

Екипът на Boriana Dance взе участие със светлинно шоу в световния конгрес “Intercoiffure Mondial”, по покана на Стилист Капанов, който се проведе в кабаре “Paradis Laten” в Париж, Франция.

Intercoiffure Mondial е една от най-престижните организация за фризьорство и естетика, като в нея членуват представители на 56 страни. Именно тя организира това тридневно международно събитие от 17 до 19 септември тази година, в което, по покана на стилист Капанов и Intercoiffure Bulgaria, екипът на Boriana Dance & Entertainment също взе участие със своето светлинно шоу.

Шоуто се проведе в най-старото кабаре в Париж – „Paradis Latin„, основано през далечната 1803 година от Наполеон. Емоцията от качването на подобна сцена е неописуема! Надсловът на цялото събитие в кабарето беше “Hair Cabaret“. Българското участие на сцената бе начело с Почетния президент на Intercoiffure Bulgaria стилист Капанов, като под негова режисура представихме шоуто “Ренесанс”. Зад хореографията е Боряна Димитрова, ръководител на Boriana Dance & Entertainment, а костюмите са дело на българската дизайнерка Ради Лазарова. В събитието взеха още участие страни като САЩ, Канада, Швейцария, Австрия.

Boriana Dance & Entertainment в Paradis Latin, Париж.
Екипът след успешното светлинно шоу.
Intercoiffure Bulgaria, Boriana Dance & Entertainment & Radi Lazarova
Боряна Димитрова (дясно), стилист Капанов и момичетата от Boriana Dance & Entertainment.

„Според мен това събитие е признание за силата на духа, колективния труд, добрия сценарии, хореография и красивите облекла. Силните аплодисменти на 56 държави са за България. Голям е приноса на Boriana Dance и ръководителката им – Боряна, както и на тези колеги, които не бяха на сцената. След поздравленията от всички президенти, както и от професионалистите от кабарето, си казвам – заслужен успех!“, споделя стилист Капанов.

За нас, от Boriana Dance & Entertainment, беше изключителна чест и огромно удоволствие да бъдем част от подобно събитие, събиращо професионалисти от цял свят на едно място! Искрено благодарим за поканата и вълнуващото преживяване!

За събитието още писаха:

Intercoiffure Bulgaria
Murphy Style