Светлинно шоу с Вашето лого

Класическото ни авторско светлинно шоу! Нашият характерен стил – балетни елементи, обединени с пластична танцова техника в комбинация с динамиката на инструментите за светлинно шоу. С изискания си полъх, шоуто ни е ангажирано най-често за фирмени събития, официални вечери, благотворителни събитя и сватбени тържества.

Съобразваме с Вашите изисквания всеки един детаил – от музиката до цветовете на светлините и облеклото на изпълнителите. UV ефектите (искрящ боди арт, специално за събитието и UV копринени аксесоари) са допълнение към представлението. Ние осигуряваме необходимата UV техника.

Оригинална идея за всяко събитие са светлинните изображения – фирмено лого, поздрав, имена и снимки на
младоженците или друго по идея на клиента, като светлинен ефект около изпълнителя по време на танц.

Броят артисти и продължителността на шоуто е изцяло според Вашите изисквания. Ако нямате конкретна идея, с удоволствие ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето събитие! Шоуто може да се адаптира за много разнообразни теми за събития и да се изпълнява във всякакви пространства. Не е нужна абсолютна тъмнина.

Светлинното шоу е чудесна комбинаця с другите ни представления.

Танцово светлинно шоу

Промо видео на нашето отличително шоу. Наблюдавайте как светлината рисува магична
реалност пред очите Ви с нашите дизайнерски костюми и аксесоари. Включили сме и обичаните от всички светещи крила. Свържете се с нас! Ние ще направим това, което умеем най-добре – с изкуство да забавляваме публиката, която дълго ще си спомня за Вашето красиво събитие!

Светлинен ефект с изображения и лого

Брандирайте Вашето събитие с фирмено лого като светлинен ефект в танцово шоу! Възможност за включване на всякакво изображение или текст. Вижте демо видео на един от нашите инструменти.Имате нестандартна идея за шоу?

С богато въображение, идеи и професионализъм,
нашият екип ще планира специално за Вашето събитие индивидуално и ново шоу!

Можете да видите още материали от събития, на които сме участвали на нашата Facebook страница