За Boriana Dance & Entertainment

„Изкуство, спиращо дъха“

Изкуство,
спиращо дъха!

Ние вярваме, че изкуството провокира емоциите и променя възприятията.
Чрез него помагаме на организаторите да превърнат събитията си в
незабравими преживявания за гостите.

Кои сме ние?

Компания, създаваща танцови и музикални шоу програми.

Ние вярваме, че изкуството провокира емоциите и променя възприятията. Чрез него помагаме на организаторите да превърнат събитията си в незабравими преживявания за гостите . Целта ни е да пренесем публиката в един различен свят, пълен с естетика, красота и удивление.

Всяко представление е авторско и изцяло индивидуализирано спрямо нуждите на организатора и мястото на провеждане.

Разпознаваеми сме с нашия характерен стил, комбиниращ елегантна танцова техника, зрелищни аксесоари и контакт с публиката. На българската сцена сме от 9 години, а в последните 4 сме ангажирани по цял свят чак до Малдиви, Бахрейн и Оман.

авторски и индивидуализирани

Всяко представление е авторско и изцяло индивидуализирано спрямо нуждите на организатора и мястото на провеждане.

Елегантна танцова техника

Разпознаваеми сме с нашия характерен стил, комбиниращ елегантна танцова техника, зрелищни аксесоари и контакт с публиката.

Световна и национална сцени

На българската сцена сме от 9 години, а в последните 4 сме ангажирани по цял свят чак до Малдиви, Бахрейн и Оман.

Боряна Димитрова

Основател, главен хореограф и режисьор.

„Занимавам се танцово изкуство от дете и съм дипломиран лекар. Успоредно със следването по медицина продължих отдадено да се занимавам с танци. В последствие реших, че това е моето призвание. Добих популярност с познанията и уменията си в стил белиденс. През годините изучавах и балет, кабаретни танци, танго. Сега съм ръководител на танцова школа, преподавател в катедра „Съвременна хореография“ в ЮЗУ, жури в танцови конкурси, продуцент на собствени танцово-театрални спектакли и основател на Boriana Dance & Entertainment.”

Запознайте се с нашия екип

Развитие на
компанията

През 2017г. започнахме да включваме
различни технологии и визуални ефекти в
танцовите изпълнения.

Boriana Dance & Entertainment

„В началото бях солов изпълнител и преподавател. В последствие обучих някои от моите ученици до професионално ниво и създадохме екип. Страстта и отдадеността към танца не останаха незабелязани. За нас последваха множество участия на събития в България и чужбина и медийни изяви. През 2017г. започнахме да включваме различни технологии и визуални ефекти в танцовите изпълнения.

Така се роди емблематичното ни светлинно шоу „Лунна Светлина“, което събра широка публика. Постепенно надградихме хореографиите и създадохме нови шоу програми. Към екипа се присъединиха още професионални изпълнители от различни сфери на изкуството. Всички в екипа са с разнообразни таланти, богат сценичен опит и с голяма страст в изпълненията пред публика.”

Поръчайте своето шоу сега!
Обадете ни се!